Societatea Mondială de Neuromarketing (NMSBA)

On April 23, 2012

Societatea Mondiala de Neuromarketing (NMSBA) este o asociaţie profesională la nivel mondial pentru cei interesaţi de neuromarketing. NMSBA are sediul în Olanda şi este condusă de către Carla Nagel.

Carla Nagel

Carla Nagel, Director

Misiune – NMSBA se bazează pe trei obiective principale, şi anume:

 • Schimbul de cunoaştere şi de interpretare a datelor (neuroimagistice) noi
 • O reţea internaţională puternică
 • Protecţia intereselor sociale generale referitoare la disciplină

Începând cu data de 2 februarie 2012, NMSBApromovează “interacţiunea la nivel mondial între afaceri şi ştiinţă pentru o profesie soidă, practică şi valoroasă în neuromarketing”. Obiectivul NMSBA este de a oferi suport profesional pentru specialiştii în neuromarketing şi oameni de ştiinţă din acest domeniu din întreaga lume, iar alte obiective secundare includ:

 • Promovarea intereselor colective ale profesioniştilor din domeniul neuromarketingului;
 • Contribuire la dezvoltarea şi punerea în aplicare a ghidurilor internaţionale şi standardizării în neuromarketing;
 • Se angajează să contribuie la recunoaşterea disciplinei ca un grup ocupaţional nou, cu etică şi coduri profesionale;
 • Să promoveze valoarea adăugată a disciplinei neuromarketing:
 • Încurajarea membrii săi să aprofundeze cunoştinţe de specialitate;
 • Împărtăşirea cunoştinţelor, insighturilor şi rezultatele cercetării cu toţi membrii săi;
 • Transmiterea de ştiri despre disciplină;
 • Reunirea profesioniştilor şi oamenilor de ştiinţă de nivel internaţional;
 • Protejarea intereselor generale sociale legate de disciplină;
 • Prezentări despre cercetarea în neuromarketing  în cadrul dezbaterilor sociale naţionale şi internaţionale.

Membrii
NMSBA este deschisă pentru toţi cei care au un interes profesional în disciplina neuromarketing. Avantajele apartenenţei la NMBSA sunt accesul la informaţii de ultimă oră, oportunităţi de networking, şi beneficiile exclusive membrilor. Taxa de membru este de 299 € pe an. Membrii NMBSA sprijină misiunea societăţii de a promova interacţiunea la nivel mondial între afaceri şi ştiinţă pentru dezvoltarea solidă şi practică a domeniului.
Membrii NMSBA au:

 • Accesul la cele mai recente descoperiri şi ştiri din neuromarketing;
 • Un cuvânt de spus în manifestările colective şi codurilor etice;
 • Accesul la o reţea internaţională de oameni de ştiinţă şi profesionişti în neuromarketing;
 • Reducere a taxei de participare pentru Forumul Mondial Neuromarketing şi alte activităţi NMSBA;
 • Revista trimestrială “Neuromarketing Teorie şi Practică ” livrată prin poştă, în orice ţară.

Consiliul Director (mai multe detalii aici) determină ordinea de zi şi discută problemele urgente:

Cei 5 membri ai consiliului asigură un amestec puternic şi echilibrat de competenţe şi experienţă, care să îi permită să ofere îndrumare în domenii de bază importante pentru NMSBA. Ei au scopul de a oferi suport profesional pentru cei interesaţi de neuromarketing şi oamenilor de ştiinţă din întreaga lume, şi să contribuie la dezvoltarea şi punerea în aplicare a ghidurilor internaţionale de etică, precum şi promovarea standardelor în disciplina neuromarketing.

Reprezentanţi locali
NMSBA are câte un reprezentant pentru fiecare ţară implicată în asociaţie. Reprezentanţii sunt ambasadori pentru NMSBA în ţara sa, fiind purtătorii de cuvânt pentru dezbaterile locale din întreaga disciplină neuromarketing. Până în prezent, NMSBA are reprezentanţi în următoarele ţări: ArgentinaAustraliaBrazilia,   BelgiaCanadaChinaColumbiaDanemarcaFranţaGermaniaItalia,   JaponiaMexicOlandaPanamaPeruPolandPortugalia,   România,   SpaniaTurciaMarea Britanie şi Statele Unite ale Americii.
Pentru a deveni un candidat pentru a reprezenta NMSBA în propria ţară, completaţi-vă profilul aici. Alegerile pentru ţările ce nu sunt încă reprezentate sunt planificate pentru luna ianuarie 2013. Profilurile candidaţilor vor fi publicate imediat atunci când acestea corespund cerinţelor actuale.

Revista Neuromarketing Teorie Theory şi Practică

Revista “Neuromarketing Teorie şi Practică ” este publicată de NMSBA. Membrii săi ce “împărtăşesc interesul într-un domeniu care va schimba definitiv lumea”, primesc revista prin poştă de patru ori pe an.

Revista acoperă subiecte care combină ştiinţa cu mediul de afaceri şi se află sub o distribuţie controlată, doar pentru membrii NMSBA. Alăturaţi-vă NMSBA înainte de 1 mai şi veţi primi o copie a acestei reviste prin poştă, cât de curând posibil!

Poster of the first Neuromarketing World Forum

Posterul Primului NMWF

Forumul Mondial de Neuromarketing

Forumul Mondial de Neuromarketing este evenimentul anual organizat de NMSBA. Primul forum mondial (februarie 2012, Amsterdam) a reunit aproximativ 100 de persoane interesate de cercetarea de neuromarketing, atât din mediul academic, cât şi din business, de la cercetători de top în neuroştiinţe la părţi comerciale, discutându-se provocările şi oportunităţile utilizării instrumentelor specifice neuromarketingului pentru a consolida şi adăuga valoare cercetării de piaţă. Evenimentul a avut loc în zilele de 2 şi 3 februarie, la NEMO Science Centerdin Amsterdam, cel mai mare centru de ştiinţă din Olanda. Citiţi mai multe despre experienţa participării la forum aici (inclusiv poze). De asemenea, puteţi urmări şi pozele publicate de NMSBA pe contul oficial de Flickr.

Următorul material video a fost creat pentru a oferi câteva impresii de la prima ediţie a Forumului Mondial de Neuromarketing, organizat în Amsterdam (2-3 februarie 2012).

Job-uri intenaţionale în Neuromarketing
Pentru a dezvolta domeniul, NMSBA face legături ître angajatori şi aspiranţii la un job în neuromarketing. Astfel, societarea a creat un portal de locuri de muncă pentru angajatori şi angajaţi potenţiali. Serviciul este gratuit pentru orice potenţiali angajaţi. Angajatorii trebuie să fie un membri ai NMSBA pentru a publica un post vacant.

Pentru a fi la curent cu noutăţile din societate, puteţi să urmăriti contul oficial de Tweeter. De asemenea, vă puteţi abona la Newsletter aici. Ediţii anterioare ale newsletterului:

Pentru întrebări legate de NMSBA, contactaţi asociaţia:
Neuromarketing Science & Business Association
Stalbergweg 58
5913 BS,  Venlo
The Netherlands
+31 777 850 090
info@neuromarketing-association.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: