Demitizarea Neuromarketingului

On March 7, 2012

Focus are scopul de a face disponibilă pentru toată lumea expertiza din afaceri, este o resursă online în care profesioniştii pot accesa gratis rezultate din cercetări şi consultanţă din partea experţilor pentru a lua decizii mai bune în afaceri.

Astăzi (miercuri, 07 martie 2012, 23.00-23.45 ora României), Focus va reuni experţi din domeniu pentru a explica ceea ce neuromarketing este şi ceea ce nu este, într-un eveniment online gratuit, numit Demitizarea Neuromarketingului. Unele dintre miturile legate de industria neuromarketingului vor fi revelate, precum şi modul în care brandurile utilizează aceste tehnologii pentru a lua decizii mai bune de marketing. Înţelegerea modului în care sunt luate deciziile reprezintă cel mai mare atât pentru marketing, cât şi pentru vânzări. Cercetătorii au început să investigheze modul în care creierul funcţionează pentru a răspunde la unele dintre aceste întrebări. Neuromarketingul descrie procesul de utilizare a tehnicilor de neuroimagistică, de obicei asociate cu dispozitive de următire a privirii subiecţilor, pentru a testa “eficienţa neurologică” a publicităţii online, printurilor, designului paginilor web, şi chiar experienţa utilizatorului.

Abia aştept să particip, întrucât sesiunea va fi susţinută de:

Click aici dacă sunteţi interesaţi să participaţi la această masă rotundă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: